• darkblurbg

Marijn Jansen (Voorzitter)

Hi! Ik ben Marijn Jansen, de voorzitter van Huurdersvereniging 'De Eerste Kamer'. Sinds April 2017 ben ik bezig geweest om een huurdersvereniging op te zetten voor alle DUWO huurders in Den Haag. Als voorzitter houd ik mij bezig met alle zaken die spelen binnen de vereniging. Daarnaast heb ik veel contact met de medewerkers van DUWO Den Haag. Ook ben ik actief op Centraal niveau waar we proberen samen te werken met de andere huurdersverenigingen van DUWO. Verder zit ik de bestuurs- en algemene ledenvergaderingen voor. Naast voorzitter ben ik student en onderwijsassistent op de Haagse Hogeschool. Hier studeer ik Human Resource Management, ik vind het erg interessant om bezig te zijn met het ondersteunen en adviseren van verschillende partijen. Verder reis ik veel naar mijn ouders in Veenendaal en ben ik actief bij een korfbalclub in Den Haag.

Kimber Miedema (Secretaris)

Hallo! Ik ben Kimber Miedema, architectuurhistoricus en bouwkundige in spe. Deze zomer zal ik mijn opleiding aan de Universiteit Leiden voltooien en zal ik in september mijn weg vervolgen aan de Haagse Hogeschool. Naast mijn studie in Leiden heb ik 3 jaar de functie van voorzitter mogen bekleden binnen Huurdersvereniging BRES. Samen met een medebestuurslid van BRES en de huidige voorzitter van De Eerste Kamer mag ik mij tevens mede-oprichter noemen van de Haagse huurdersvereniging. Nu ik mijn studie in Den Haag zal vervolgen, ben ik - opnieuw - gemotiveerd mij in te zetten voor de belangen van de Haagse DUWO-huurders. Ik acht mij met mijn ervaring en hernieuwde interesse capabel als nieuw bestuurslid.


Lara Kaptein (Penningmeester)

Hi! Ik ben Lara, en vanaf september de penningmeester van De Eerste Kamer. Ik studeer aan de Universiteit Leiden en zit in mijn eerste jaar van International Relations and Organizations. Verder ga ik volgend jaar beginnen met een extra studie, deeltijd Rechtsgeleerdheid, ook op de uni van Leiden. Lekker druk dus. Ik vind het ontzettend leuk dat ik deze kans heb gekregen om bestuurslid te worden van DEK. Om iets te kunnen betekenen in een vereniging die ook invloed op mijn leven heeft vind ik belangrijk. Penningmeester is natuurlijk een significante functie, maar ik zal er de tijd instoppen dat ik de job goed uitvoer. Kritisch als ik ben, gaat het geld vanzelfsprekend naar alleen correcte uitgaves. Verder kan ik genieten van een goed pilsje, hou ik van koken en experimenteren met recepten. Ik kijk uit naar september!  

 

Koray Mutlu (Externe Zaken)

Hoi! Ik ben Koray Mutlu, het bestuurslid voor externe zaken sinds september 2019.  Als bestuurslid extern houd ik mij bezig met een groot deel van het contact naar buiten toe. Zo schijf ik adviezen uit naar DUWO, stuur ik elk jaar een enquête uit naar studenten en ga ik naar bijeenkomsten toe met andere verenigingen. Binnen al deze externe activiteiten probeer ik jullie belangen te vertegenwoordigen. Deze functie sprak mij aan omdat ik op deze wijze in staat ben, bewoners te helpen met hun problemen waardoor ze hopelijk een fijne woonervaring zullen hebben. Net zoals jullie ben ik ook bewoner van een DUWO pand. Ik weet nog hoe ik vaak gefrustreerd was over het feit dat mijn problemen werden genegeerd, omdat ik slechts een individu was tegenover een coöperatie.  Binnen deze functie kan ik hopelijk voorkomen dat jullie in een soortgelijke situatie terechtkomen. Verder studeer in aan de universiteit van leiden, ik volg hier de opleiding rechtsgeleerdheid (economie). In mijn vrije tijd zit ik voor een deel bij een hardloopvereniging, speel ik muziek en spreek ik af met vrienden.