• darkblurbg

Marijn Jansen (Voorzitter)

Hi! Ik ben Marijn Jansen, de voorzitter van Huurdersvereniging 'De Eerste Kamer'. Sinds April 2017 ben ik bezig geweest om een huurdersvereniging op te zetten voor alle DUWO huurders in Den Haag. Als voorzitter houd ik mij bezig met alle zaken die spelen binnen de vereniging. Daarnaast heb ik veel contact met de medewerkers van DUWO Den Haag. Ook ben ik actief op Centraal niveau waar we proberen samen te werken met de andere huurdersverenigingen van DUWO. Verder zit ik de bestuurs- en algemene ledenvergaderingen voor. Naast voorzitter ben ik student en onderwijsassistent op de Haagse Hogeschool. Hier studeer ik Human Resource Management, ik vind het erg interessant om bezig te zijn met het ondersteunen en adviseren van verschillende partijen. Verder reis ik veel naar mijn ouders in Veenendaal en ben ik actief bij een korfbalclub in Den Haag.

 

Jelyn Stegewans (Externe Zaken)

Hi! Ik ben Jelyn Stegewans en sinds september ben ik bestuurslid Externe Zaken bij De Eerste Kamer. In die functie vertegenwoordig ik de belangen van de huurders van DUWO in Den Haag in overleg met DUWO, onderwijsinstellingen en de gemeente. Zo geven wij als vereniging onder meer advies aan DUWO over beleid dat onze huurders raakt. Ik zet mij graag in voor De Eerste Kamer, omdat ik goede huisvesting voor studenten heel belangrijk vind. De functie van bestuurslid Externe Zaken is een mooie mix van belangenbehartiging, beleid en advies en dit komt overeen met mijn interesses. Zo heb ik in juli mijn bachelor Politicologie in Leiden afgerond en ben ik nu bezig met mijn master Bestuurskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. In mijn vrije tijd houd ik ervan om te reizen, lezen, musea te bezoeken en af te spreken met vriendinnen.

 

Amy van Saane (Secretaris)

Hallo! Mijn naam is Amy van Saane en ik ben vanaf september de secretaris van huurdersvereniging De Eerste Kamer. Mijn rol als secretaris is met name om de verslaglegging van de huurdersvereniging bij te houden en om contact te houden met de DUWO-huurders in Den Haag. Wanneer er contact wordt gezocht met De Eerste Kamer, ben ik vaak de persoon met wie als eerste gesproken wordt. 

De reden dat ik mij graag inzet voor de huurdersvereniging is, omdat ik mij graag bezighoud met maatschappelijke zaken. Zo heb ik tijdens mijn hbo-opleiding Archeologie aan het Saxion te Deventer ook in zowel de opleidingscommissie als de academieraad gezeten. Momenteel ben ik bezig met mijn master Archeologie aan de Universiteit van Leiden. Naast mijn opleiding en De Eerste Kamer, ben ik nog aan het werk als vissenbotten specialist (in spé) en werk ik als verkoopmedewerker bij de Lush. Wanneer ik niet bezig ben met werk of school, ga ik graag wandelen, handballen, naar de bioscoop of een biertje drinken.

Jeroen (Penningmeester)

Hoi! Ik ben Jeroen en ik ben penningmeester van huurdersvereniging 'De Eerste Kamer'. Mijn functie bestaat voornamelijk uit het bijhouden van de administratie en zorgen dat alle geldzaken op orde zijn. Door mijn rol als penningmeester kan ik de vereniging in staat stellen om alles wat zij willen uit voeren ook daadwerkelijk uit te laten voeren. Ik zit in het laatste jaar van mijn opleiding informatica. Naast school heb ik samen met een vriend een eigen bedrijf in de softwareontwikkeling. In mijn vrije tijd houd ik van golfen en kan ik goed van een biertje genieten.