• darkblurbg

Ben jij nieuwsgierig en leergierig? Werk jij oplossingsgericht en wil je anderen graag helpen? Dan is de taak 'Bestuurslid Externe Zaken' misschien wel iets voor jou!

Als bestuurslid externe zaken ga je naar overleggen waar 'De Eerste Kamer' baat bij heeft. Je voert gesprekken met de bestuurders van DUWO en de andere huurdersorganisaties van DUWO. In deze overleggen wordt er gewerkt aan het gezamenlijk schrijven van adviezen aan DUWO. Je gaat ook deelnemen aan themabijeenkomsten. Dit zijn werkgroepen met DUWO en de andere huurdersorganisaties. Hier worden relevante zaken besproken, waar ook samen oplossingen en/of ideeën worden bedacht. Alle informatie die je wint zal tijdens de bestuursvergaderingen met het bestuur gedeeld worden.

Daarnaast is het bestuurslid de houder van een specifieke portefeuille, namelijk: de Accommodate-portefeuille. De Accommodate-portefeuille omvat alle taken en nieuwe initiatieven die met betrekking tot de internationale huurders bij DUWO bestaan en worden ontwikkeld.

DUWO-Accommodate is de tak van het DUWO-concern dat zich richt op het verschaffen en beheren van verhuureenheden aan internationale studenten die in de werkgebieden van het DUWO-concern (komen) studeren. Ook de belangen van deze internationale huurders (ofwel niet-Nederlandse huurders) bij DUWO Den Haag worden door De Eerste Kamer behartigd, ook al zijn zij geen lid van de vereniging.

Je zal gemiddeld 5-10 uur per week besteden aan deze functie.
Heb je interesse? Stuur dan een mail naar pr@de-eerste-kamer.nl met jouw CV en motivatie!