• darkblurbg

Hou jij ervan om gestructureerd te werk te gaan en vind je het leuk om anderen te helpen?
Misschien is de functie ‘secretaris’ dan wat voor jou!

De hoofdtaken van de secretaris zullen bestaan uit:

Het bijhouden van de mail/post
Je houdt de administratie bij omtrent de mail en de post.
Je komt ten minste een keer per week naar het kantoor op het Stamkartplein om de post te checken en te verwerken. Deze post sorteer je in de postvakjes. Je krijgt toegang tot de e-mail van 'De Eerste Kamer'. Ook deze mails sorteer je, zodat alles overzichtelijk blijft. 

Het afhandelen van de klachten
Als secretaris ben je verantwoordelijk voor de klachtenafhandeling. Vervolgens zal jij met deze aan de slag gaan en kan je contact opnemen met DUWO om te kijken hoe het probleem opgelost kan worden. Er wordt van je verwacht dat je een klachtendocument opstelt. Je zal er alles aan doen om de belangen van de huurders te behartigen. Je bent dus iemand die er erg van houdt om anderen te helpen.

 

Het beheren van het archief
Je zorgt ervoor dat het archief zich in goede staat bevindt. 'De Eerste Kamer' heeft een SYNC. Dit is een soort cloud waar alle belangrijke bestanden die te maken hebben met de huurdersvereniging zijn opgeslagen. Jij bent verantwoordelijk dat deze SYNC overzichtelijk blijft zodat alle andere bestuurders weten waar ze alles kunnen binden.

 

Agenda en notuleren
'De Eerste Kamer' streeft naar een vast vergadermoment. Komt dit niet uit, ben jij verantwoordelijk om een nieuwe vergadering te plannen. Normaal gesproken vinden de vergadering eens per twee weken plaats. Tijdens deze vergaderingen maak jij notulen en deze worden dan weer in de SYNC geplaatst.

 

Je zal gemiddeld 5-10 uur per week besteden aan deze functie.
Heb je interesse? Stuur dan een mail naar pr@de-eerste-kamer.nl met jouw CV en motivatie!